Vissza
Jövőnk Európában
Jövőnk Európában

Együttműködési szándéknyilatkozat mely létrejött 
Újszentiván Községi Önkormányzata (Magyarország), Kunszállás Község Önkormányzata (Magyarország), Bácskossuthfalvi Református, Egyházközség (Szerbia), Spoločnosť Pro Futuro (Szlovákia), Udruga za njegovanje obicaja Madara Kórógy (Horvátország), Bögöz község (Románia) között az OUR FUTURE IN EUROPE! JÖVŐNK EURÓPÁBAN! elnevezésű pályázat keretében.

Bögöz község és partnerei közötti sikeres pályázati együttműködés mentén a felek közös szándékukat nyilvánítják ki, hogy lehetőségeik szerint a továbbiakban sikeres együttműködést hozzanak létre a kapcsolataik
megerősítésére és továbbfejlesztésére.
E kapcsolat alapmomentumának tekintik a jelen dokumentumot az alábbiak szerint:
– A szerződő felek az országukban érvényes törvénykezések szerint és a hatáskörüknek megfelelően elősegítik az együttműködési kapcsolatok kialakítását. Ennek érdekében lehetőségeik szerint küldenek és fogadnak a turisztika, oktatás, kultúra, sport és civil élet területéről képviselőket, szakembereket
egymás jobb megismerése érdekében.
– A partnerek lehetőség szerint segítik a települések gazdasági szereplőinek szakmai tapasztalatcseréit a már meglévő és majdni vállalkozások sikeres együttműködése és létrejötte érdekében.

Jelen együttműködési szándéknyilatkozatot a felek Bögöz Községben írták alá 2023. augusztus 6-án hat eredeti példányban, melyek teljességében megegyeznek.

EGYUTTMUKODESI SZANDEKNYILATKOZAT BOGOZ